Over Inpersona

Onze dienstverlening is gebaseerd op uitgebreide theoretische en praktische ervaring.

Inpersona levert diensten aan managers en teams op het gebied van assesment, coaching en leiderschapsontwikkeling.

Wij helpen managers en teams om het beste uit zichzelf te halen door inzichten te verschaffen en concrete gedragsverandering te ondersteunen. Onze aanpak is synergetisch en relatiegericht, omdat we ervan overtuigd zijn dat succes persoonlijke aandacht vraagt.

inpersona coaching

Assessment

Voor onze assessmentservices maken we gebruik van Hogan Assessments. Hogan staat goed aangeschreven in de markt en wordt door veel Fortune500-bedrijven gebruikt. Gebaseerd op decennialang gedegen onderzoek naar de impact van persoonlijkheid op het succes van een organisatie, biedt Hogan handvatten om de prestaties van zowel leiders als hun teamleden te verbeteren.

coaching

Coaching

Onze coaching trajecten bestaan uit vijf tot tien één-op-één gesprekken. De coaching is erop gericht om je te ondersteunen bij het efficiënt en effectief realiseren van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen.

inpersona coaching

Leiderschapsontwikkeling

Het succes van een organisatie hangt sterk samen met het vermogen om snel en effectief te reageren op veranderende marktomstandigheden. Organisaties vragen proactieve medewerkers, goed opgeleide professionals die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun werk. Mensen die bereid zijn zich te ontwikkelen om nog beter te presteren en het beste uit zichzelf willen voor de organisatie.

Vragen over Inpersona?

Neem vrijblijvend contact met ons op

We bieden u kwalitatieve services.